Iets te vieren?

Steakhouse De Harmonie in Noordwijk is uitermate geschikt om met groepen te dineren. Gelegen aan de boulevard van Noordwijk heeft u de mogelijkheid om binnen, maar ook buiten op ons terras te dineren. Het restaurant is zo ingedeeld dat u hier niet alleen individueel of in klein gezelschap, maar ook met grotere groepen kunt genieten van onze heerlijke maaltijden zoals de Noordwijkse kogelbiefstuk van 200 gram.

Groepen vanaf 10 personen

Heeft u een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid heeft om iets gezelligs te vieren, u kunt bij ons terecht. Wij vragen u alleen om ruim van tevoren te reserveren voor groepen vanaf 10 personen. Zo kunnen wij rekening houden met u en uw gezelschap en kunnen wij de tafels hiervoor indelen. Bij Steakhouse De Harmonie bent u altijd welkom. Ons vriendelijke team maakt uw avond compleet!

Wilt u een reservering maken of heeft u vragen over de mogelijkheden? Klik hieronder op 'reserveren voor groepen' en vul uw gegevens in, dan krijgt u binnen één werkdag een reactie terug. Of bel op + 31 (0)71 367 6801 tijdens werktijden

reserveren voor groepen
groep-mensen