Menu

Steakhouse De Harmonie is gericht op het serveren gerechten van topkwaliteit, met als prioriteit, een heerlijk mals stuk vlees. Dit allemaal in een sfeervol restaurant met een ruim assortiment van verschillende soorten vlees en vis. Met als de Spareribs waar onze nationale, maar ook internationale gasten, ons voor bezoeken. Deze zijn iedere woensdag onbeperkt verkrijgbaar voor €19,50 per persoon. Iedere dag serveren wij de Harmonie Burger, maar op maandag is deze verkrijgbaar voor maar € 19,- per persoon inclusief een consumptie naar keuze: bier, wijn of fris. De burger wordt geserveerd met salade en friet. De Noordwijkse biefstuk is ook een echte aanrader, een malse biefstuk van 200 gram. Ter verfrissing kunt u kiezen uit onze selectie van unieke Hollandse bieren. 

Steakhouse De Harmonie ligt aan de boulevard van Noordwijk en dus vlak naast de zee. Wij krijgen iedere dag verse vis geleverd wat zorgt voor de beste kwaliteit. Elke dag vers, waardoor men de vis zowel rare als medium kan nuttigen, met altijd de smaak van verse vis als boventoon. Zoals de gegrilde zalm met béarnaisesaus of de mixed grill van diverse dagverse vissoorten.

Steakhouse De Harmonie is bekleed met een spannend interieur met klassieke steakhouse kleuren en Amerikaanse elementen zoals prachtige oude muziekinstrumenten, een open keuken en open haard. Dit maakt een diner bij Steakhouse De Harmonie een unieke beleving. U kunt meekijken hoe onze verse streekproducten en excellente grillgerechten worden bereid op de grill of geniet van ons terras dat een uniek uitzicht heeft over de Noordzee en het mooiste strand van Nederland. Met een uitgebreid arrangement aan koffiespecialiteiten en andere dranken kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon op ons gezellige terras.

Ook denken wij aan onze toekomstige generatie en hebben wij een prinsen(essen)menu met bijpassend dessert. Het is mogelijk om een keer een kijkje te nemen in de keuken en uw kind kan zelf het nagerecht maken.

Ook kunt u met een gezelschap komen genieten van onze heerlijke grillgerechten. Voor groepen vanaf 10 personen is reserveren wel aangeraden, zo weet u zeker dat er plaats is voor u en uw gezelschap.

Loopt het water u al in de mond? Loop gezellig een keer bij ons naar binnen.

rectangle

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Zondag: 

17:00 – 23:00 uur

ETEN & DRINKEN

Bekijk hier het menu 

CHEF’S FAVORITES

'The best ribs in town!'

Every Monday

Iedere maandag serveren wij de harmonie Burger voor maar € 19,- per persoon inclusief consumptie naar keuze. 

Onbeperkt spareribs

Wij hebben ‘the best ribs in town’ en op woensdag zijn de spareribs onbeperkt voor maar € 19,50.- per persoon! 

Menukaart

Bekijk ons maandmenu met onze heerlijke voor-, hoofd en nagerechten.