Over ons

Bij Steakhouse De Harmonie kunt u langs komen voor een goed stuk vlees of vis uit de Noordwijkse omgeving. De instrumenten aan het plafond van het restaurant en de klassieke gestoffeerde banken, geven het restaurant een echte Amerikaanse jaren '70 uitstraling en zorgen voor een warme en gemoedelijke sfeer. Gelegen aan de prachtige boulevard van Noordwijk heeft u direct zicht op de duinen, welke nog geen 20 meter verderop begint en kunt u 's avonds, tijdens uw diner, genieten van een prachtige zonsondergang.

Steakhouse De Harmonie beschikt over het prestigieuze Green Globe Gold certificaat; dit is een wereldwijd erkend certificeringprogramma op het gebied van duurzaamheid voor de reis- en gastvrijheidsindustrie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een zeer belangrijk onderdeel voor Steakhouse De Harmonie.

Steakhouse De Harmonie is een gezellig grillrestaurant waar u als bij geen ander geniet van de allerbeste gerechten. Hier kunt u kennis maken met onze klassiekers zoals ‘The best in town’ spareribs en onze Harmonie Burger. Na een heerlijke dag aan het strand of in het gezellige Noordwijk wandelt u zo bij ons binnen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u heerlijk genieten van de ondergaande zon op ons gezellige terras. Ons vriendelijke team maakt uw avond compleet!

Voor groepen vanaf 10 personen verzoeken wij u direct contact op te nemen via events@hotelsvanoranje.nl of telefonisch via +31 (0) 71 367 68 01

detail-interieur