Ontmoet het Team

Marco Verlinden en zijn team verwelkomen u graag bij Steakhouse De Harmonie. Samen met zijn team wordt u bedient in de sfeervolle, klassieke Amerikaanse uitstraling van de jaren '70. Deze sfeer vindt u terug in het restaurant door de oude instrumenten aan het plafond en de gestoffeerde banken. De grill midden in het restaurant wordt gebruikt om al onze grill gerechten vers te bereiden en zorgen voor een heerlijke geur en een echte Steakhouse beleving.  

Marco is full-time aanwezig binnen het restaurant, voornamelijk van dinsdag tot en met zaterdag. Op de maandag staat hij graag op de bowlingbaan. Enkele jaren geleden beoefende hij deze sport op uit een hoog niveau en draaide hij mee in de top 100 van Nederland. Daarnaast houdt Marco van een biertje, wijntje en natuurlijk gezelligheid.

Het team van medewerkers staat voor u klaar vanaf 17:00 uur in de middag tot 23:00 uur in de avond om u een gezellige avond te bezorgen. Zo staat er altijd een van onze koks achter de grill, maar ook in de keuken waar ze alle gerechten maken die niet direct van de grill komen. Einde dienst drinkt Marco dan ook graag een wijntje met zijn team en nemen ze de avond nog even door.

rectangle

ONDERDEEL ZIJN VAN ONS TEAM?

Bekijk de vacatures

Bekijk onze huidige vacatures door op bovenstaande link te klikken!